Faro Durbuy

Korting met VISITWallonia Pass

De VISITWallonia Pass is een digitale toeristische pas die kortingen geeft op tal van toeristische activiteiten in Wallonië.

Wandelingen in Durbuy en omgeving

Mensen die graag wandelen zullen zeker hun gading vinden in de verschillende wandelingen die vertrekken vanaf de wellnesshuisjes Faro Durbuy.

Durbuy en omgeving

Durbuy is gekend als 'het kleinste stadje ter wereld. In de kleine straatjes van Durbuy kan je heerlijk de Middeleeuwse sfeer opsnuiven. Parels van boetiekjes en winkeltjes zullen u zeker aangenaam verrassen. Ook op culinair vlak heeft Durbuy heel wat te bieden.

Five Nations en Golf de Durbuy

Op zoek naar een vakantiehuis voor uw volgende golftrip? Chalet Faro Durbuy ligt op 3 km van de Five Nations Golf Club, die bekend staat als een van de mooiste golfbanen ter wereld. Liefhebbers van golf vinden hier zeker ook hun gading. Golf de Durbuy ligt op 10km.

Tropisch zwembad en omnisportcentrum Durbuy (Bohon)

Radhadesh Kasteel Petite Somme

Dit 12e eeuwse Kasteel van Petite Somme is gelegen in de buurt van Durbuy, in de Belgische Ardennen. U kunt er vanuit de vakantiehuizen van Faro Durbuy gemakkelijk te voet naar toe.

Paardrijden in Durbuy

Hou je van paardrijden in de natuur? Durbuy is de plaats bij uitstek om mooie ritten te paard te maken in de bossen. Met de paarden van La Ferme de Durbuy steek je onder begeleiding van een ervaren ruiter rivieren over, trek je over velden, door geurende bossen... Met zo'n ervaring met paarden kan je verblijf in ons vakantiehuis niet meer stuk.

Durbuy Adventure Valley

Hou je ervan om tijdens de vakantie in avonturen te beleven? Ontdek tijdens je verblijf in Chalet Faro Durbuy alle activiteiten van Adventure Valley: tubing slide, speleo, via ferrata, rappel, escape room, 3D labyrint, nettenpark, click and climb, free fall, challenge park,...

Geitenboerderij van Borlon

De geitenboerderij in Borlon is een geweldige plek om te bezoeken tijdens uw verblijf in de Belgische Ardennen. Hier kunt u kennis maken met de verschillende geitenrassen en zien hoe de geitenmelk wordt verwerkt tot kaas.

Monument "la Plaine Sapin" - 360° panoramisch zicht

Vanop het hoogste punt van de streek "La Plaine Sapin" (op anderhalve km van de vakantiehuizen) heeft men rondom een panoramisch uitzicht op de omgeving. Er is een monument ter ere van de parachutisten in de tweede wereldoorlog.