Faro Durbuy

Take-away in Durbuy

Overzicht van de restaurants in de omgeving die afhaalmenu's aanbieden of aan huis leveren gedurende de verplichte coronasluiting van de horeca

Durbuy en omgeving

Durbuy is gekend als 'het kleinste stadje ter wereld. In de kleine straatjes van Durbuy kan je heerlijk de Middeleeuwse sfeer opsnuiven. Parels van boetiekjes en winkeltjes zullen u zeker aangenaam verrassen. Ook op culinair vlak heeft Durbuy heel wat te bieden.

Five Nations Golf Club

Op zoek naar een vakantiehuis voor uw volgende golftrip? Chalet Faro Durbuy ligt op 3 km van de Five Nations Golf Club, die bekend staat als een van de mooiste golfbanen ter wereld. Liefhebbers van golf vinden hier zeker ook hun gading.

Tropisch zwembad en omnisportcentrum Durbuy (Bohon)

Radhadesh Kasteel Petite Somme

Dit 12e eeuwse Kasteel van Petite Somme is gelegen in de buurt van Durbuy, in de Belgische Ardennen. U kunt er vanuit de vakantiehuizen van Faro Durbuy gemakkelijk te voet naar toe.

Paardrijden in Durbuy

Hou je van paardrijden in de natuur? Durbuy is de plaats bij uitstek om mooie ritten te paard te maken in de bossen. Met de paarden van La Ferme de Durbuy steek je onder begeleiding van een ervaren ruiter rivieren over, trek je over velden, door geurende bossen... Met zo'n ervaring met paarden kan je verblijf in ons vakantiehuis niet meer stuk.

Durbuy Adventure Valley

Hou je ervan om tijdens de vakantie in avonturen te beleven? Ontdek tijdens je verblijf in Chalet Faro Durbuy alle activiteiten van Adventure Valley: tubing slide, speleo, via ferrata, rappel, escape room, 3D labyrint, nettenpark, click and climb, free fall, challenge park,...

Geitenboerderij van Ozo

La Chevrerie d'Ozo is al meer dan 25 jaar een boerderij waar met passie Alpine geiten worden gekweekt.

Wandelingen

Wandelingen de Ardennen - Durbuy en omgeving

Monument "la Plaine Sapin" - 360° panoramisch zicht

Vanop het hoogste punt van de streek "La Plaine Sapin" (op anderhalve km van de vakantiehuizen) heeft men rondom een panoramisch uitzicht op de omgeving. Er is een monument ter ere van de parachutisten in de tweede wereldoorlog.