Faro Durbuy

Villa Faro Durbuy

Een vakantievilla 8 pers met spa, sauna en zwembad

Als u vanaf de straat de tuin van de villa in loopt, dan gaat u bergaf. Het fantastische uitzicht over de bossen is adembenemend. In de tuin treft u eerst de vuurplaats met de picknicktafel en BBQ aan. Daarna valt uw blik ongetwijfeld op het zwembad. Als u zich omdraait naar het huis, dan ziet u de jacuzzi en de loungezetels onder het terras.

De villa is geschikt voor 8 personen (kinderen en babies inbegrepen) en heeft 4 slaapkamers en 2 badkamers. De vakantiewoning telt 2 verdiepingen. Op straatniveau: inkomhal, aparte wc, de eetplaats, salon (geeft toegang tot terras), keuken, berging, 2 slaapkamers en badkamer met wc. Op het tuinniveau (lager gelegen) is er garage/speelruimte, 2 slaapkamers, badkamer, apart toilet en saunaruimte met toegang tot terras.

Bezoek de website van villa Faro

Chalet Faro Durbuy

Chalet in de Ardennen 9 pers met barrelsauna, jacuzzi en zwembad

Als u vanaf de straat de tuin van de chalet in loopt, dan gaat u bergop. Het meest imposante deel van de houten chalet bevindt zich langs de straatzijde. Langs de woning kan u verder de tuin in lopen. Hierbij krijgt u eerst zicht op de vuurplaats en het terras met eettafel en daarna op het zwembad met poolhouse en panoramische sauna.

De chalet is geschikt voor 9 personen (inclusief kinderen en babies) en telt 4 slaapkamers en 3 badkamers. Er zijn 3 verdiepingen. Op straatniveau heb je de inkomhal, 2 slaapkamers, een badkamer, apart toilet en de garage (speelruimte). Op tuinniveau (hoger dan straat) heb je de zitplaats, de eetkamer, de keuken, een apart toilet en een slaapkamer met geïntegreerde badkamer.

Op de derde verdieping is er nog een super ruime slaapkamer met aparte badkamer met wc.

Bezoek de website van chalet Faro

Met de hond op luxe vakantie in Durbuy

Wellness vakantiehuis huren met hond

In de vakantiewoning zijn 2 honden welkom. Meerdere hondjes kunnen eventueel mee op vakantie met hun baasjes na overleg met de eigenaars. Er staat een afsluiting rond de volledige tuin. Aan de straatzijde van het huis werd deze recent (aug '19) verhoogd.

Hondenvakantie met omheinde tuin

Naar de Ardennen met de hond

In de chalet mogen 2 honden mee op vakantie naar de Ardennen met hun baasjes. Meerdere honden kan eventueel op aanvraag. De tuin is volledig omheind zodat uw honden vrij rond het huis kunnen lopen.

Overdekte terrassen met adembenemend uitzicht

Geen enkel ander huis verstoort het unieke uitzicht over de bossen en de valleien van de Ardennen. Op bovenste overdekte terras staat een grote eettafel. Het overdekte terras op tuinniveau herbergt de lounge en de jacuzzi en sluit aan op het zwembad.

De terrassen van de chalet

De terrassen aan de straatkant van Chalet Faro durbuy geven uitzicht over de bossen van Durbuy en omgeving. Er is een terras op straatniveau en de living en de slaapkamer geven toegang tot het tweede overdekte terras op het hoger gelegen niveau.

In de tuin is er een niet-overdekt terras met grote eettafel en vuurplaats.

Het salon van de villa

In de zitplaats kan u heerlijk naar de TV kijken in de lederen zetels. 's Avonds kan u gezellig een vuurtje aansteken in de moderne speksteen haard. Deze blijft lekker warm tot 's morgens vroeg. Er zijn uiteraard Belgische en Nederlandse zenders te bekijken via proximus TV.

De zitplaats van chalet faro in Durbuy

Het salon van de chalet is uitgerust met comfortabele lederen zetels en een salontafel. 's Avonds kan u het gezellig warm maken met het haardvuur en ondertussen het nieuws volgen op de flatscreen met proximus aansluiting. Belgische en Nederlandse zenders.

De eetplaats van Villa Faro

De eetkamer van de chalet

De keuken van Villa Faro

In de keuken van de vakantiewoning vind je een oven, microgolfoven, elektrische kookplaat, frigo met vriesvak en vaatwasser. In de bergruimte naast de keuken staan een koffiezet, senseo, broodrooster, grill, tweede frigo met diepvriesvak en een wasmachine.

De keuken van de chalet

De keuken is uitgerust met een frigo, een diepvries, een magnetron, een oven, een koelkast, koffiezetapparaat (traditioneel koffiezetapparaat, senseotoestel of Nespressomachine), een broodrooster, keukengerei,...

Speelplezier in Villa Faro

Er is een speelruimte voor de kinderen met een kickertafel. Er staat ook een zetel en er is een TV met proximusaansluiting.

De speelruimtes van de chalet

Op de mezanine is een gezellig hoekje ingericht met een zetel en een kleine pooltafel voor heerlijke uurtjes speelplezier voor de kids. In de garage staat een TV-scherm met playstation 2 aansluiting en vele spelletjes.

Slaapkamers en badkamers Villa Faro

Niveau 0 = straatniveau

Op hetzelfde niveau van de inkomhal/wc, living en keuken bevinden zich 2 slaapkamers met dubbele bedden. Deze zijn opgemaakt bij aankomst. Tussen beide slaapkamers is de badkamer met lavabo, douche en wc.

Slaap- en badkamers Chaletfarodurbuy

niveau 0 = straatniveau

U komt de chalet binnen via de inkomhal op straatniveau. De eerste slaapkamer is uitgerust met een dubbel bed, de tweede slaapkamer heeft 2 enkele bedden. De bedden zijn steeds opgemaakt bij aankomst. Op hetzelfde niveau bevindt er zich ook nog een badkamer met ligbad, douche en lavabo. Daarnaast is er ook nog een apart toilet op dit niveau.

Niveau -1 = tuinniveau

Vanaf de straat loopt u door de tuin naar beneden. Op het niveau van de terras met jacuzzi en lounge bevinden zich 2 slaapkamers, de saunaruimte en de badkamer. De eerste slaapkamer met een dubbel bed geeft via een deur rechtstreeks toegang tot de tuin. De tweede slaapkamer heeft 2 enkele bedden. In de badkamer is er een douche en een lavabo. Op dit niveau is er eveneens een afzonderlijk toilet.

niveau 1 = tuinniveau

Vanaf de straat loopt u door de tuin omhoog naar de keuken en de living. Op dit niveau bevindt zich ook een slaapkamer, die met een dubbele deur uitgeeft op het terras aan de voorkant van het huis. Er staat een opgemaakt tweepersoonsbed. De kamer wordt door een gordijn afgescheiden van de badkamer met lavabo en douche.

niveau 2

Op de 2de verdieping van de chalet is de luxe suite. Deze verdieping is enkel met een trap te bereiken. Deze zeer ruime slaapkamer heeft een kingsize dubbelbed en een eenpersoonsbed. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst. Naast deze slaapkamer is er een badkamer met bad, lavabo en toilet.