Faro Durbuy

De wellness van Villa Faro

Huur een vakantiewoning in Durbuy met privé wellness

In Villa Faro Durbuy bestaat de wellness uit een privé verwarmd buitenzwembad, beschikbaar vanaf 1 mei tem 30 september. Er is een ruime binnensauna met ledverlichting. De jacuzzi staat onder het overdekte terras, naast de loungezetels. Naast het zwembad is er ook een picknicktafel, vuurplaats met zitbanken en een grote inox barbecue.

De wellness van Chalet Faro

Een chalet in de Ardennen huren met privé wellnessfaciliteiten

Het wellnessproject van de chalet zal klaar zijn half oktober 2019. Onze gasten zullen in de zomer een duik kunnen nemen in het verwarmde buitenzwembad.  Het ganse jaar door kunnen de gasten tot rust komen in de panoramische barrelsauna of genieten van een massage van de jets in de jacuzzi. In het poolhouse zijn er loungezetels en staat de jacuzzi.

Het privé buitenzwembad van Villa Faro

Een vakantie met outdoor swimmingpool in de Ardennen

Een privé zwembad met een weids uitzicht op de Ardense heuvels en bossen. Het zwembad is verwarmd van 1 mei tot en met 30 september met een temperatuur van 25°C (indien de buitentemperatuur meer dan 15°C bedraagt). Naast het zwembad staan ligstoelen waar u heerlijk tot rust kan komen en kan genieten van de rust.

Het privé zwembad van de chalet

Op zoek naar een chalet in Durbuy met zwembad?

In het verwarmde privé buitenzwembad (8mx3m) van de chalet in de Ardennen kunnen kinderen heerlijk spelen terwijl de volwassenen baantjes trekken. Naast het zwembad zijn ligzetels voorzien om te zonnen. Het zwembad is beschikbaar van 1/5/20 tem 30/9/20. De temperatuur bedraagt 25 graden celcius indien het buiten warmer is dan 15 graden.

De jacuzzi van Villa Faro

Een vakantievilla met spa huren in de Ardennen

Vanuit het bubbelbad van Villa Faro Durbuy heeft u een uniek panoramisch zicht over de vallei. De bubbels van de spa zorgen er voor dat u heerlijk kan relaxen na een lange wandeling in de bossen.

De spa van Chaletfarodurbuy

Relaxen in de spa van de chalet in de Ardennen

De jacuzzi staat nog tot half september op het terras naast de chalet. Vanaf half oktober staat het bubbelbad onder het poolhouse, naast de panoramische sauna. De jets van de whirlpool zorgen voor een deugddoende massage na een lange wandeling of andere activiteit in Durbuy of omgeving.

 

De sauna van Villa Faro

Vakantiewoning in de Ardennen huren met sauna 

In Villa Faro Durbuy kan je heerlijk ontspannen in de ruime binnensauna met ledverlichting!

De barrelsauna van Chalet Faro

Chalet in Durbuy huren met panoramische barrelsauna

Vanaf 18 oktober 2019 kan je in Chalet Faro Durbuy relaxen in de barrelsauna met uniek panoramisch uitzicht!

Vuurschaal en BBQ in Villa Faro

Fireplace en BBQ naast het zwembad met uniek uitzicht

Na een dag vol activiteiten in de Ardennen of na een heerlijke rustdag in de villa, kan u een stukje vlees of vis klaarmaken op de grote inox BBQ. Het panoramische uitzicht zal u tijdens het barbecuën zeker kunnen bekoren. Nadien kan u heerlijk nakaarten over de voorbije dag bij een gezellig houtvuurtje.

Fireplace en barbecue in Chaletfaro

Gezelligheid naast het houtvuur in Chalet Faro Durbuy

Een vuurtje zorgt gegarandeerd voor sfeer en gezelligheid 's avonds. Met vrienden en familie napraten over de voorbije dag, herinneringen ophalen en nieuwe herinneringen maken! 

Er is ook een barbecue aanwezig.

Welness Villafaro by night

Gezellige sfeer 's avonds

Zalig relaxen in de winter

Kom de winter door met de wellness van de villa!

De winter staat voor de deur, het is koud buiten, maar niet getreurd! Op elk moment van de dag kun je genieten van een ontspannende sessie in de jacuzzi! Verwen jezelf of het hele gezin met een privé saunabeurt in Villa Faro en maak de winter een stuk aangenamer.

Wellness in de winter in de chalet

Voel je goed, ook al is het koud buiten!

Na een lange wandeling in de kou wilt u natuurlijk lekker rustig bijkomen. Dan is er niets fijner dan in uw eigen vakantiehuis te genieten van de wellnessvoorzieningen.  In de avond kunt u heerlijk uw spieren ontspannen in de jacuzzi of opwarmen in de saunabarrel.