Faro Durbuy

Five Nations en Golf de Durbuy

Op zoek naar een vakantiehuis voor uw volgende golftrip? Chalet Faro Durbuy ligt op 3 km van de Five Nations Golf Club, die bekend staat als een van de mooiste golfbanen ter wereld. Liefhebbers van golf vinden hier zeker ook hun gading. Golf de Durbuy ligt op 10km.

Five Nations Golf Club

In het prachtige glooiende landschap aan de voet van de Ardennen ligt de Five Nations Golf Club, verspreid over een domein van ongeveer 110 hectare. Deze par 72 golfbaan ontworpen door Gary Player, heeft hoogteverschillen tot wel 46 meter. De golfclub beschikt over een clubhuis "het charmante Château-Ferme du Grand Scley", driving range, putting green en pitching area.

Deze golfbaan, die geldt als één van de vijftig mooiste golfbanen ter wereld, werd eveneens recent overgenomen door Marc Coucke. De uitdagende niveauverschillen, de verschillende situaties en het prachtige uitzicht over de Condroz maken van Five Nations Golf een van de mooiste en meest competitieve golfbanen van het land. In deze golfclub zal elke liefhebber van golf zijn hart zal kunnen ophalen.

 

Bent u liefhebber van golf?
Plant u een golfvakantie?
Bent u op zoek naar een vakantiehuis in de buurt van de golf?

Dan bent u in Chalet Faro Durbuy aan het goede adres! Het vakantiehuis ligt op 3km van de "Five Nations Golf Club"! Dus de ideale uitvalsbasis voor de golfliefhebber die een vakantie aan het plannen is in de Ardennen!