Faro Durbuy

Wandelingen in Durbuy en omgeving

Mensen die graag wandelen zullen zeker hun gading vinden in de verschillende wandelingen die vertrekken vanaf de wellnesshuisjes Faro Durbuy.

Wanderlust

Niet iedereen die zwerft is verdwaald. Het verdwalen in een nieuwe omgeving is het fijnste wat er is. Nieuwe plekken ontdekken, genieten van wat onze mooie wereld te bieden heeft en hier nooit genoeg in hebben gedaan of gezien. Keer op keer dat gevoel hebben dat je er op uit wilt trekken. Dat is voor ons het ultieme wanderlust gevoel!

Wandelen omgeving van Chalet Faro en Villa Faro

Wandelen in de Ardennen is fantastisch! In de omgeving van de vakantiehuizen van Faro Durbuy kan je urenlang wandelen, zowel langs rustige straatjes en avontuurlijke bospaden. U komt in dichte bossen en uitgestrekte weiden met panoramische vergezichten, uw wandelt langs kabbelende beekjes of de snel stromende Ourthe.

Wandelingen met vertrek aan het vakantiehuis van Faro Durbuy

Deze wandelingen vertrekken vanaf de vakantiehuizen zelf en zijn lusvormig. Er wordt bij elke wandeling een link gegeven naar de website Wikiloc en de website Route You. Van beide sites kan je een applicatie op je gsm installeren om de wandeling te maken. Je kan ook de gpx bestanden downloaden.

Bekijk de wandelingen